Feestdagen Facials

Laat u betoveren door deze kerstbehandelingen!

Firm & Boost

De feestdagen staan voor de deur en de magie hangt in de lucht bij de beautique

Tijdens de -x-mass firm&boost facial van hydro peptide wordt u meegenomen op een 90minuten durend avontuur van prue verwennerij. 

De specialist begint met het cleansen en reinigen van uw huid, vervolgens kiest zij kristallen die de behandeling nog specialier maken. We vervolgen de behandeling met een peeling waardoor uw huid gaat stralen als een fonkelende kerstster. 

Alle onzuiverheden worden verwijderd en we geven uw wenkbrauwen een touch door ze te epileren. 

Daarna is het tijd voor een hdyraterende hydraflora gevolgd door een krachtserum dat uw huid laat stralen als een kerstboom vol lichtjes. 

Uw ogen worden verzorgd met speciale aandacht zodat ze net zo sprankelen als een kerstbal aan de boom

Ook de nekmassage vergeten wij zeker niet, bij deze massage maakt de specialist zachte/kalmerende bewegingen om alle spanning uit uw nek en schouders los te maken, het is een moment van pure ontspanning waarbij we u helemaal verwennen

Een bindweefsel massage geeft u een gezonde gloed. We sluiten de behandeling af met lipverzorging zodat uw lippen klaar zijn voor een feeselijke kerstkus. 

Laat u betoveren door deze kerstbehandelingen, u zult merken dat stress en spanning als seneeuw voor de zon verdwijnen

 

Deze behandeling duurt 90minuten.

Prijs voor deze behandeling:
151,50

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.