Beautiques favoriet

Annuleringsvoorwaarden

Beautique Elegance werkt uitsluitend op afspraak.
Mocht u [helaas] verhinderd zijn dient u dit tot uiterlijk 2 werkdagen van te voren te melden aan ons. Dit kan via: SMS, telefonisch of via mail. U kunt begrijpen dat het erg vervelend is en tijdsverlies betekent voor ons als de klant de afspraak niet nakomt of vergeet.

Hierdoor zijn wij, jammerlijk genoeg, genoodzaakt om vergeten en/of niet komen opdagen van gemaakte afspraken in rekening te brengen. Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met onze annuleringsvoorwaarden. Indien u uiterlijk 2 dagen van te voren uw gemaakte afspraak annuleert of verzet zullen er geen kosten worden berekend. Indien er niet binnen het aangegeven tijdindicatie voor het annuleren van de afspraak geannuleerd is zullen wij helaas genoodzaakt zijn om 50% van de volledige [behandelings] kosten door te berekenen.

Houdt er a.u.b. rekening mee dat als u een afspraak op bijvoorbeeld maandag heeft, u dit uiterlijk vrijdag moet melden aan ons!

Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze noodzaak.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.