Beautiques favoriet

Onze expertise

Uw huid verdient de beste zorg. Een medisch schoonheidsspecialist is een specialist die kennis heeft van de medische aspecten van de huid. Zij heeft, naast de opleiding voor schoonheidsspecialist, de basis- en vervolgopleiding en de Masterclass Dermatologie voor schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy gevolgd. De medisch schoonheidsspecialist is medisch geschoold in de medische aspecten van de specialistische behandelingen. Bovendien is zij getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur. Daarnaast is zij volledig op de hoogte van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Regelmatig wordt zij nageschoold, bijvoorbeeld op vakbekwaamheid en actuele ontwikkelingen binnen de dermatologie. De medisch schoonheidsspecialist kunt u herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie.

Als medisch schoonheidsspecialist ben ik gespecialiseerd in de behandeling van onder andere acne, overbeharing en camouflage. Tevens heb ik een signalerende functie, waardoor diverse huidproblemen in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden. Ik kan uw zorgvraag, indien nodig, adequaat vervolg geven richting bijvoorbeeld uw huisarts.

Als medisch schoonheidsspecialist sta ik geregistreerd op www.medisch-schoonheidsspecialist.nl

Anneliese Klouwer - eigenaresse Beautique Elegance

MediSkinCare is een paramedische praktijk, gespecialiseerd in laserbehandelingen. Ons team bestaat uitsluitend uit HBO gediplomeerde huidtherapeuten. De laserbehandelingen richten zich op alle huidskleuren met medische en esthetische aandoeningen onder andere op het gebied van:

  • Acne
  • Ongewenste haargroei
  • Littekens
  • Pigment
  • Couperose
  • Beenvaten
  • Rimpels (huidverjonging)
  • Schimmelnagels

Marina Dental Care - Ons Team heeft een nauwe band met Roel Snijders voor het behandelen met Botox - Fillers

Roel Snijders

Mondziekten-Kaak-Aangezichtschirurg-Implantoloog

Stoort u zich ook zo aan die kraaienpootjes? Baalt u ook van die diepe frons tussen uw wenkbrauwen? Zit u niet meer lekker in uw vel omdat u er moe en ouder uitziet dan u eigenlijk bent? Een behandeling met Azzalure of Restylane kan rimpels aanzienlijk verminderen of zelfs laten verdwijnen! Na een behandeling met injectables ziet u er jonger en vitaler uit. Voor een specialistische rimpelbehandeling of ooglidcorrectie kunt u terecht bij Roel Snijders - Marina Dental

Uiteraard geeft onze specialist R.S.A. Snijders vooraf uitgebreid advies en uitleg over de behandeling met injectables. Het eerste gesprek is gratis en verplicht u tot niets. Bel 0299-399088 en maak een afspraak. Dan ziet u er binnenkort weer net zo jong uit als u zich voelt!