Gezichtsbehandelingen

Laat je gezicht stralen met onze facials of peelings!

Pedicure

Deze behandelingen kunt u indienen bij de zorgverzekering wanneer u diabetisch of reuma patiënt bent, check hiervoor uw polis en raadpleeg uw huisarts.

Onze Pedicure

Basis behandeling +/- 45 minuten

Basis behandeling +/- 45 minuten

50,00

Bevat o.a.: Desinfecteren van de voeten, nagels knippen, nagelomgeving reinigen, eelt weghalen en eventuele likdoorns, freesbehandeling, nadesinfectie, massage en beschermingscrème.

Deelbehandeling +/- 15 minuten

Deelbehandeling +/- 15 minuten

25,00

Nagels knippen en omgeving reinigen Likdoorn verwijderen Drukvrij leggen (tijdelijk)

Wellness behandeling 75 minuten

Wellness behandeling 75 minuten

75,50

Omvat: Basis behandeling + voetenritueel in ons voetenbad met scrubbehandeling, maskerbehandeling en uitgebreide massage. Kortom u loopt op wolken de deur uit!

Nagel beugel

Nagel beugel

35,00

In het geval van een ingegroeide teennagel, kan een pedicure een nagelbeugel techniek toepassen. Een nagel beugel zorgt ervoor dat een nagel minder krom gaat ... Lees meer »

Nagelreparatie

Nagelreparatie

Vanaf 22,50

Het kan voorkomen dat er een stuk van de nagel ontbreekt of dat de nagel een schimmel bevat. Deze nagels zijn voor vele mensen zelf ... Lees meer »

De prijs voor Klein is 22,50

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.