Beautiques favoriet

Werkwijze

Beautique Elegance werkt volgens een vaste procedure om er zeker van te zijn dat wij uw wensen begrijpen en dat de verwachtingen realistisch zijn. Voorafgaande aan uw afspraak vragen wij naar welke behandeling de interesse uitgaat en bij ontvangst zal onze huidspecialist aan de hand van een intake vragen stellen over uw algehele conditie en gezondheid, alsmede uw geschiedenis met uw huid(aandoening).

Indien nodig zullen wij aanvullend advies vragen bij dermatologen of artsen waar wij mee samenwerken of waarbij u zelf onder controle loopt. Met deze werkwijze garanderen wij de best mogelijke behandeling voor uw probleem/wens.

Niet alleen kunt u deze zorg verwachten voor en tijdens de behandeling, maar ook daarna. U krijgt een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis van uw specialist. Daarnaast staan onze huidspecialisten altijd klaar met gepaste nazorg.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een van onze behandelingen of wilt u gewoon even langs voor wat advies? U bent altijd welkom bij Beautique Elegance!

Maak vrijblijvend een afspraak

Werkwijze