Beautiques favoriet

Wat zeggen onze klanten

Wat een fantastische salon! Mooie producten en zeer vakkundige medewerkers die met je mee denken en advies geven wat bij jou past.
Massages en facials, wat je ook kiest, een verwen moment voor body & soul. Je komt helemaal tot rust. Voor mij een 10+!

Wat hebben we weer genoten van de heerlijke duo ontspanningsmassage. We zijn weer helemaal zen!

Lieve dames, perfecte service, dank jullie wel en tot de volgende keer!

Een bruin kleurtje van de zon op mijn gezicht vond ik altijd belangrijker dan mijn gezicht in te smeren met zonnebrand, totdat ik ouder en wijzer werd maar ook last van pigment vlekken kreeg.

Zo ben ik 2 jaar geleden begonnen met een super lekkere zonnebrand speciaal voor het gezicht van Hydropeptide met een bruin tintje erin. Deze zonnebrand heeft ervoor gezorgd dat de pigment vlekken niet toenamen, maar ze bleven aanwezig. Uiteindelijk was ik zover om mij meer te gaan verdiepen in huidverbetering en meer te doen dan alleen huidverzorging en zonnecrème. 

Specialist Paula, gaf mij het voorstel om een een huidscan te maken. Zo konden we samen kijken naar huid en de diepere lagen van de huid. 

Na de scan besloten we een peeling sessie speciaal voor pigment te starten. Voorafgaand aan de behandelingen ben ik gestart met huidverbeteringsproducten speciaal voor pigment. Dit om mijn huid voorafgaande de Peels in goede conditie te krijgen. Ook smeer ik een flesje dat zorgt dat de pigment cellen weer netjes gaan liggen en het diepliggende pigment (niet zichtbaar met het blote oog) niet naar boven komt. 

Uiteindelijk heb ik 3 peeling behandelingen ondergaan. 

De 1e voorbehandeling viel reuze mee en heb ik niets van gemerkt. Ik noem dit een fijne ontspannende behandeling! 

De 2e peeling behandeling zou een stuk sterker en heftiger zijn. Ook bestond er een kans dat de huid zou gaan schilferen werd mij verteld. 

Deze Peel viel mij dan ook zwaar, had last van een brandende, jeukende huid en de huid schilferde ook enorm. Dit duurde +/- 1 dag. Tussen de behandelingen had ik regelmatig telefonisch contact met Paula, dit was fijn. 

Peeling 3. de sterkste van de 3!  

Ook bij deze peeling had ik een schilfering op mijn huid. De weerstand was aanzienlijk opgebouwd in de voorgaande weken want ik ervaarde geen branderig gevoel of jeuk meer. 

De opvolgende week werd ik op straat continu aangesproken, wat ik met mijn huid had gedaan, deze was zo egaal van kleur en glanzend mooi! 

Het was niet te geloven! 
 

Tijd voor de huidscan! Zoals jullie zien op de foto’s is al mijn pigment verdwenen en is mijn huid ik top conditie! Ik raad iedereen een behandelplan in de Beautique aan, vooral wanneer u zich stoort aan uw pigment/melasma vlekken! Uiteraard blijf ik het advies volgen om het niet meer terug te krijgen, zelfs tijdens de zomermaanden niet!!

Wat een salon! Iedere keer weer een absoluut verwen moment voor jezelf. Prachtige producten waarmee wordt gewerkt, goed advies over welke producten het beste zijn voor jouw huidtype en bovenal een gezellige sfeer waar je je welkom voelt! Voor mij een Award!

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.