Beautiques favoriet

Behandeling voor oncologische cliënten

Leven met of na kanker. Enerzijds dankbaar voor het leven, anderzijds worstelend met de impact die deze wrede ziekte heeft op lichaam en geest.

Misschien niet iedereen, maar velen weten dat ik deze impact al enige tijd van dichtbij moet aanschouwen. Intens verdriet, boosheid, angst en gevoel van onmacht. Deze achtbaan aan emoties heb ik omgezet in actie. Ik wilde zo graag iets kunnen betekenen voor de mensen die deze dappere strijd voeren of hebben gevoerd. En ik ben hierin geslaagd, letterlijk! Vanaf heden ben ik gediplomeerd Medisch Schoonheidsspecialist Oncologie.


Tijdens de opleiding heb ik kennis en vaardigheden opgedaan waarmee ik gasten die een kankerdiagnose hebben gekregen of genezen zijn van kanker, een veilige en verantwoorde massage en/of gelaatsbehandeling kan geven. Dit uiteraard volledig tegemoetkomend aan de wensen, conditie en klachten van de gast.


Een massage of gelaatsbehandeling van een in oncologie gespecialiseerde therapeute, kan heilzaam zijn en een moment van ontspanning geven tijdens de ziekteperiode. Ik ben ontzettend blij en trots dat wij met onze Beautique zijn opgenomen in de landelijke digitale Verwijsgids KANKER. In deze gids kunnen mensen erkende, ondersteunende behandelingen en begeleiding vinden, in de strijd tegen of na kanker. (www.verwijsgidskanker.nl)


Naast het geven van een verantwoorde massage, help ik graag met de keuze voor een juiste huidverzorging, voor zowel gelaat als het lichaam. Het ondergaan van een behandeltraject tegen kanker
kan immers een grote impact geven op de huid. Het is daarom van belang maar bovendien ook gewoon heel fijn om de huid te verzorgen met de juiste ingrediënten die geschikt zijn voor de huid en aansluiten bij het behandeltraject. Onze oncologie huidverzorgingsproducten zijn dermatologisch getest door kankerpatienten op de afdeling dermatologie van de Universiteit van Napels-Frederico II, de producten zijn daarnaast in samenwerking met fysiotherapeuten van het Centre of Integrate Treatments in Oncology van de Universitaire Polikliniek van Rome-A. Gemelli, tot stand gekomen.
Ik hoop dat ik vanaf heden een lichtpuntje kan zijn voor mensen die door deze zware periode gaan of zijn gegaan. Een deskundig, professioneel schoolheidsspecialiste met een luisterend oor, die jouw strijd begrijpt.


De behandeling is naar behoefte in te vullen. Zowel qua tijd als behandeling. Voelt u zich niet bezwaard als uw energie niveau heel laag staat, ook dat gevoel mag er zijn. Samen kijken & voelen we wat de mogelijkheden zijn en waar u zich goed bij voelt.