Beautiques favoriet

Dermapen 4 basis behandeling

Ontdek de kracht van hudvernieuwing met de Dermapen 4. Deze geavanceerde bahandeling maakt gebruik van micro naaldjes om op een veilige en effectieve manier de huid te verbeteren. Of je nu last hebt van fijne lijntjes, littekens pigmentvlekken of een doffe huid, de Dermapen 4 kan helpen om je huid te transformeren. 

De dermapen 4 werkt door micro-naaldjes in de huid te prikken, waardoor kleine microkanalen worden gecreeërd. Dit stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid en bevordert de productie van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid steviger, gladder en jeugdiger.

Wat deze pen zo uniek maakt, is dat de Dermapen 4 op verschillende huidniveaus kan werken. Dit betekent dat onze specialisten de behandeling kunnen aanpassen aan jouw specifieke huidproblemen en behoeften. Of je nu een oppervlakkige huidverb etering wilt of dieper gelegen huidproblemen wilt aanpakken, de Dermapen 4 biedt maatwerkoplossingen. 

U kunt de behandeling uitbreiden met een verkoelend en herstellend masker. Dit masker zorgt ervoor dat uw huid sneller kalmeert en de huid minder rood kleurt. €5,-.

 

Bij onze Beautique hebben we een ervaren team van specialisten die getraind zijn in het gebruik van de Dermapen 4. Ze kunnen indien u wenst, een behandelplan opstellen dat ansluit bij jouw doelen en verwachtingen. Onze prioriteit is om jouw huid te laten stralen en je zelfvertrouwen te vergroten. Laten we samen met u samenwerken aan een gezondere en stralende huid. 

 

Prijs voor deze behandeling:
170,00