Beautiques favoriet

Hydro Peptide & Dermapen 4

Hydro Peptide Micro Needling VIP

Bij deze huidverbeterende behandeling gebruikt onze specialist de producten van Hydro Peptide en worden deze gecombineerd met Micro Needling. Micro needling is een zeer veilige behandeling die de huid aanzet tot natuurlijk huidherstel en zeer geschikt voor meerdere huidproblemen zoals littekens, huidverjonging en hyperpigmentatie. Door de krachten de bundelen van Hydro Peptide en de Microneedling is het resultaat verbluffend!

Wat kunt u verwachten

  • Afhankelijk van het gebied van uw gezicht of lichaam dat wordt behandeld en het soort apparatuur dat wordt gebruikt (dwz. naaldlengte), is de procedure goed te verdragen. In sommige gevallen vrijwel pijnloos of u voelt een prikkeling.
  • Uw huid kan, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling (dwz. naaldlengte en het aantal keer dat de roller over het behandelgebied gaat), geïrriteerd zijn waardoor roodheid, kleine bloedingen en blauwe plekjes kunnen ontstaan. Uw huid kan na de behandeling ook warm, strak en jeukend aanvoelen voor een korte tijd. Dit gevoel zal verdwijnen binnen 12 - 48 uur.
  • Make-up kan pas de dag na de behandeling worden aangebracht.

Advies van de specialist

  • Voorgaande om kennis te maken met uw huid altijd eerst een basis Hydro peptide behandeling reserveren.
  • Onderga deze behandeling wanneer u geen volle agenda heeft met feestjes en andere gelegenheden (ivm wondjes door de naaldjes).
  • Gebruik ondersteunende producten die uw huid nodig hebben om het optimale resultaat te behouden.

 

U kunt de behandeling uitbreiden met een verkoelend en herstellend masker. Dit masker zorgt ervoor dat uw huid sneller kalmeert en de huid minder rood kleurt. €5,-.

Prijs voor deze behandeling:
245,00