Gezichtsbehandelingen

Laat je gezicht stralen met onze facials of peelings!

Visagie

Visagie is een vakgebied dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en de minder sterke kanten helpt te camoufleren, of te corrigeren. De visagisten van Beautique Elegance geven graag deze positieve bijdrage aan uw uiterlijk en doen dit uitsluitend met de topproducten van het befaamde Italiaanse merk Diego Della Palma SkinLAB. Of u nu een speciale dag in het verschiet heeft of er ‘gewoon’ goed uit wilt zien, een bezoek aan Beautique Elegance zal altijd aan uw verwachtingen voldoen.

Onze Visagie

Avond make-up

Avond make-up

35,00
Bruids make-up

Bruids make-up

Vanaf 60,00

Uiteraard willen wij graag deel uitmaken van uw grote dag. Om de zenuwen te verminderen kunnen wij ook bij u op locatie komen. De ... Lees meer »

De prijs voor In de salon is 60,00
Lichte make-up

Lichte make-up

15,00

Wilt u na uw gelaatsbehandeling verwent worden met een dag make-up? Dan is deze behandeling de juiste keuze voor u.

Proef make-up

Proef make-up

30,00

Gaat u trouwen of heeft u een speciale dag? Dan is het verstandig om vooraf een proef make-up te plannen, zodat u uw wensen kunt ... Lees meer »

Make-up advies

Make-up advies

35,00

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.