Feestdagen Facials

Laat u betoveren door deze kerstbehandelingen!

Visagie

Visagie is een vakgebied dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en de minder sterke kanten helpt te camoufleren, of te corrigeren. De visagisten van Beautique Elegance geven graag deze positieve bijdrage aan uw uiterlijk en doen dit uitsluitend met de topproducten van het befaamde Italiaanse merk Diego Della Palma SkinLAB. Of u nu een speciale dag in het verschiet heeft of er ‘gewoon’ goed uit wilt zien, een bezoek aan Beautique Elegance zal altijd aan uw verwachtingen voldoen.

Onze Visagie

Avond make-up

Avond make-up

50,00
Bruids make-up

Bruids make-up

Vanaf 95,00

Jullie gaan trouwen, geweldig! Trouwen is bijzonder en kan zorgen voor gezonde spanning, je wilt immers stralen als nooit tevoren.  Ga je voor ... Lees meer »

De prijs voor In de salon is 95,00
Dag make-up of Proef make-up

Dag make-up of Proef make-up

50,00

Heeft u een speciale dag en wilt u stralen met een prachtige dag make up. Dan is deze behandelig ideaal voor u.  Of heeft ... Lees meer »

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.