Beautiques favoriet

Dermapen behandeling

De Dermapen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van MicroNeeding. Door de kleine handzame Dermapen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. De klanten ervaren hierdoor een kortere hersteltijd en minder tijd.

Hoe werkt de dermapen?

Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de DermaPen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten.

Een behandeling met de DermaPen kan net zo effectief zijn als de andere behandelingen zoals bv. een chemische peeling of laserbehandeling.

Hoe ervaart u de behandeling?

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid, welke minder pijnlijk zijn dan een rolbehandeling, en goed te verdragen is zonder verdoving. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaak van Emla-Créme. Deze créme wordt een uur voor de behandeling aangebracht en geeft een verdovende werking.(créme te verkrijgen bij de huisarts).

Hoe ziet de huid er na de DermaPen behandeling uit?

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere duurt dit wat langer. Bij een diepere behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen "afschilferen" en de nieuwe huidcellen worden aangemaakt.Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een spf 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid.

De prijs voor Gelaat is 150,00

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.