Gezichtsbehandelingen

Laat je gezicht stralen met onze facials of peelings!

Rimpels en striae behandeling

De Purebeau Fibro Blast is het beste en natuurlijkste alternatief voor plastische chirurgie!

De Purebeau Fibro Blast is geschikt voor:

  • Ooglidcorrecties
  • Rimpels verwijderen
  • Rimpels rondom de mond
  • Rimpels op het voorhoofd
  • Neus lippen plooi
  • Rimpels in de hals

Hoe werkt het?

Het fibroblast  apparaat produceert aan het uiteinde van de applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen.

Resultaten

De huid is aanzienlijk strakker, de fibroblast zorgt voor een snelle en litteken vrije genezing, de elasticiteit is verbeterd.

Na de behandeling

na 1 of 2 dagen na de behandeling kan er zwelling ontstaan. Tussen de 5 en 7 dagen laten de korstjes op de wond los en verdwijnen deze. Lichte roodheid is na uiterlijk 3 weken verdwenen.

* prijzen variëren ivm de huid conditie en het te behandelen gebied en de wensen die men heeft. Wij vertellen u graag alles in een persoonlijk en gratis intake gesprek.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.