Beautiques favoriet

Lycogel

Veel make-up producten en foundations sluiten de huid af. Zelfs de exclusievere merken bieden lang niet altijd een echt ‘ademend' product. Terwijl u wel graag een foundation gebruikt om uw gezicht bijvoorbeeld meer te laten stralen. Lycogel is ontwikkeld als antwoord op de vraag van cosmetisch chirurgen die een camouflerend product nodig hadden dat direct na een ingreep kon worden aangebracht. Het moest derhalve dusdanig samengesteld zijn dat het niet het herstelproces zou tegenwerken. Het product Lycogel is na 5 jaar onderzoek zo geïnnoveerd dat de gel het herstel proces bevordert!

Dagelijks gebruik
Patiënten die lycogel gebruikten na een chirurgische ingreep, waren zo onder de indruk van de ervaring dat ze Lycogel gingen gebruiken als hun dagelijkse make-up. De consumenten zijn zich tegenwoordig steeds meer bewust van wat ze wel of niet op hun huid aan moeten brengen. Lycogel is een zeer verantwoorde keuze, zeker voor mensen waarvan de huid normaal geen make-up verdraagt. Heeft u zo'n huid die geen make-up kan verdragen? Dan heeft u een dergelijk verhaal van een topproduct ongetwijfeld al vaker gehoord en bent u in het resultaat wellicht teleurgesteld in het verleden? Wij durven iedere uitdaging aan en nodigen u graag uit om het product bij ons te komen testen!

Herstel bevorderend
SpaMedica Els van Gogh gebruikt Lycogel Camouflage, omdat het de enige foundation is die het herstel van beschadigde huid (bijvoorbeeld na een behandeling) bevordert. Bovendien kan het onmiddellijk na de cosmetische behandeling worden aangebracht. Maar Lycogel Camouflage is niet alleen voor mensen die speciale make-up verzorging nodig hebben: het is voor iedereen die haar uiterlijk wil verbeteren. Het laat uw huid ademen, terwijl u er fantastisch uitziet.

Belangrijkste voordelen

 • Geschikt voor de meest gevoelige huidtypen
 • Zorgt voor een natuurlijke, gelijkmatig strakke huid
 • Vermindert roodheid en ontstekingen
 • Verminderd gezwollenheid en verstevigt de huid rond het gevoelige ooggebied
 • Verhoogt de collageenproductie van de huid
 • Beschermingsfactor 30
 • Bevat vitamine A, C en E
 • Vrij van Parabenen
 • Niet-comedogeen
 • Spaarzaam in gebruik
 • LYCD

Zuurstofopname
Het Lycogel ComplexTM bevat Live Yeast Cell Derivative (LYCD) - wat ook wel bekend is als de Tissue Respiratory Factor (TRF). LYCD is een krachtig vochtvasthoudend middel dat ontstekingen tegengaat en het genezingsproces van wonden bevordert. Het vergroot de zuurstofopname en stimuleert levende cellen om beschermende enzymen te produceren. LYCD werkt door de huidverzachtende, ademende eigenschappen effectiever dan de werkstoffen in traditionele cosmetica. De unieke basis van drievoudige silica-gel in Lycogel laat de huid ademen. Onder de microscoop lijkt de make-up op een ademend gaaswerk, waardoor lucht en vocht de huid kunnen bereiken. Daarnaast wordt de huid op cellulair niveau met zuurstof verrijkt waardoor cosmetica en huidverzorgingstechnologie optimaal in één product zijn gecombineerd.

Camouflage
Het product levert een onzichtbare dekking die de hele dag meegaat! Lycogel Camouflage kan in laagjes worden aangebracht voor een voortreffelijke dekking die er natuurlijk uitziet en aanvoelt alsof je geen make-up draagt. Lycogel Camouflage gaat de hele dag mee, is tot 90 minuten zwemmen waterbestendig, geeft niet af op kleding en beschermt uw gezicht met parabenenvrije zonbeschermingsfactor 30.

Concealer
De drievoudige pigmentatie in de Lycogel Concealer maakt onzuiverheden vrijwel onzichtbaar. Dit product levert een ademende, geconcentreerde dekking die roodheid, littekens, ouderdomsvlekken, donkere kringen, onzuiverheden of andere huidproblemen op een natuurlijke wijze verbergt. Deze producten zijn natuurlijk uitermate geschikt voor acne patiënten

Bekijk onze andere merken

Comfort ZoneRVB SKIN LAB Diego Dalla PalmaMedex professionalHydro PeptideDermaquestChin Min