Beautiques favoriet

RVB SKIN LAB Diego Dalla Palma

From well-being to beauty

Diego dalla palma professional is gecreëerd om elke vrouw, maar ook elke man, haar/zijn authentieke schoonheid te geven door middel van huidverbetering

Gerichte behandelingen en gepatenteerde actieve ingrediënten zijn gericht op het herstel van welzijn voor een langdurige schoonheid.

De diego dalla palma group brengt een combinatie van verschillende vaardigheden samen: RVB SKINLAB wetenschappelijk en technologisch onderzoeksactiviteit in de cosmetische industrie en de mythe van een wereldberoemde merk bekend voor zijn stijl en voor zijn baanbrekende aanpak: de Italiaanse lovemark diego dalla palma. Aan de ene kant, een zeer verfijnd merk door een onconventionele schoonheid, en anderzijds een fascinerend bedrijf die zijn sporen heeft verdiend door zijn  wetenschappelijke benadering. De Unie tussen diego dalla palma en RVB SKINLAB, combinatie van vaardigheden en expertise, ontstond pas onlangs, maar zorgt dat al miljoenen klanten verliefd worden op dit merk door zijn typische Italiaanse glamour en de soliditeit van wetenschappelijk onderzoek.

Bekijk onze andere merken

Comfort ZoneLycogelMedex professionalHydro PeptideDermaquestChin Min